Preferințele pacientului cu privire la tratamentele pentru mielom

Munca noastră este condusă de nevoile pacienților cu mielom. Pentru a transmite cel mai bine vocea pacientului, este esențial să primim contribuții de la pacienți. În acest fel, putem pleda pentru tratamente și standarde de îngrijire care sunt importante pentru pacienții cu mielom. De aceea, Myeloma Patients Europe (MPE) realizează un sondaj online în colaborare cu universitatea belgiană KU Leuven și proiectul IMI PREFER. Prin acest sondaj încercăm să înțelegem preferințele pacienților cu mielom pentru tratamente.

Scopul principal al acestui studiu este de a identifica caracteristicile tratamentelor pentru mielom care sunt importante pentru dumneavoastră ca pacient. Participarea dvs. vă va ajuta să înțelegeți și să implicați perspectiva pacientului asupra tratamentelor cu mielom în procesul de dezvoltare a medicamentelor. Rezultatele acestui studiu sunt, de asemenea, informative pentru proiectele viitoare privind preferințele pacienților. Astfel de proiecte sunt din ce în ce mai importante pentru dezvoltarea de noi medicamente și pentru înțelegerea valorii noilor medicamente.

  

Pentru a finaliza sondajul, faceți clic AICI

 

Răspunsurile dvs. vor fi procesate în conformitate cu Regulamentul general european privind protecția datelor (GDPR). Nu veți putea fi recunoscut din rezultatele studiului: acestea nu vor conține numele dvs. sau orice informații care pot fi urmărite înapoi la dvs. Participarea nu vă afectează tratamentul. Puteți citi mai multe despre cercetare AICI.

Sondajul este disponibil în olandeză, engleză, finlandeză, franceză, germană, română și spaniolă. Pe a doua pagină a sondajului puteți selecta limba preferată. Cel mai bine este să luați sondajul pe laptop, computer sau tabletă (dar dacă sunteți în regulă cu imagini și text mai mici, puteți utiliza și smartphone-ul). Completați acest sondaj o singură dată.

Această cercetare este realizată în colaborare cu următorii hematologi: Prof. Dr. Cabezudo (Spania), Prof. Dr. Coriu (România) și Prof. Dr. Delforge (Belgia).

Pentru mai multe informații sau dacă aveți întrebări cu privire la sondaj, vă rugăm să trimiteți un e-mail fie șefului dovezilor pacientului, Jayne Galinsky, la galinsky@mpeurope.org , fie Rosanne Janssens la rosanne.janssens@kuleuven.

    

MPE, Universitatea Belgiană KU Leuven și consorțiul IMI PREFER ar dori să vă mulțumească în avans pentru finalizarea sondajului!

Logos prefer